Dom, In več, Moda, Nakupovanje, Nasveti, Zabava, Zdravje in lepota

Ali je bolje biti ženska ali moški?

Nam ženskam je težje kot moški, sedaj pa odvisno od posameznika kako gleda na to. Meni osebno pač se zdi, da je biti ženska malce težje kot biti moški.

Ženska, če hoče izgledati popolno se mora naličiti, pa urediti lase (že to tvoje ti vzame po eno uro, če ne včasih kje več), potem čiščenje obraza ti tudi vzame ogromno, pa negovanje telesa in wow raje ne bom dalje, ker še ni konca. Že samo make up pa lase, da moreš urediti zjutraj preden greš v službo je to ogromno!

Image result for 1) OxY clip on podaljški

Da imaš službo ob 7h, pa da pol ure potrebuješ recimo, da prideš do službe, da je nimaš sedaj ravno tri ulice stran, pa da doma še nekaj ješ in vse to, se moraš skorajda prej 5.to uro vstati, haha. Sama sem zelo velika zaspanka, lenušček, kajti jutra so mi prečudovita, super mi je ko se prej vstanem, ampak mi je pa tako mučno iti iz tople postelje, da je to kar groza.

No, da si zjutraj urediš lase in si še dodaš nekaj kar se imenuje oxy clip podaljški, ti mogoče vzame še mičken več časa, kajti če se imaš namen samo počesati je to 123, ampak če pa hočeš imeti urejeno pričesko pa ti takoj vzame kakšnih 20 minut do pol urce. Čas res hitro gre ko ni treba, da bi pa včasih šel tako hitro kje drugje, tam ko si pa želiš, da bi čas letel, neee tam pa traja.

Ampak je pa super ko smo urejene, kajne? Samo ko bi lahko vse to uredile tako hitro kot moški! To bi bilo še bolj super. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja