Družina, Moda, Nakupovanje, Nasveti, Nerazvrščeno

Brezskrbno nazaj v šolske klopi

Šolska torba je najbolj pomembna stvar, ki jo otrok oziroma mladostnik potrebuje, ko obiskuje šolo. Poleg tega, večina to torbo uporablja kasneje tudi za šolske izlete, izlete z družino, ipd. Tako morajo biti torbe in nahrbtniki pravočasno v vašem domu. Za vas smo poskrbeli, da so lični na pogled, visoke kvalitete in za prav vsak okus.

 

Za najmlajše in tiste malce starejše

Ponujamo šolske torbe različnih velikosti in oblik. Če gre za otroka, ki pravkar vstopa v šolo, je pomembno, da je torba toliko lahka, kolikor je možno, saj že potrebščine in knjige določijo veliko težo. Izberete lahko barvo, ki je najmlajšim zelo pomembna, tako dečkom, ki imajo radi barve kot sta modra in zelena, tako tudi deklicam, ki imajo raje roza barvo. Ko pride do najstnikov, pa je bolj pomembna sama oblika in število predalov, ki jih potrebujejo. Pri nas se najde šolska torba za vsakogar. Priporočamo, da si izdelke ogledate na spletni strani, nato pa dobrodošli tudi v naše poslovalnice, kjer vam bomo pomagali z izbiro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvaliteta je najpomembnejša

Pomembno je, še posebno, ko gre za visoko cenovne izdelke, da je kvaliteta odlična. Odvisno je seveda od vsake šolske torbe posebej, v večini pa gre za visoko kakovostne materiale. Hrbtišča so oblazinjena in zračna, ko gre za izdelke za šolarje prve triade, so dna trda in naramnice nastavljive. Pri vsakem izdelku lahko poiščete težo, po navadi pa ta ne presega teže dveh kilogramov. Uvozniki so večinoma tujci. Naši nahrbtniki se prilagodijo vsakemu otroku/mladostniku posebej.

 

Ugodno in uspešno šolsko leto

Poleg vsega, kar je zgoraj našteto, se zavedamo, da je vsako šolsko leto za starša to velik strošek. Zato so cene šolskih torb razporejene tako, da si jih lahko privošči prav vsak. Z znižanji, ki jih objavimo, lahko pridobite do 60% popusta, odvisno od izdelka in vrste znižanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja