Dom

Cev za zalivanje v vašem vrtu

Cev za zalivanje

Verjetno smo že vsi opazili televizijske reklame za raztegljivo cev za zalivanje, ki se kar sama pospravi. Ta magična in neverjetna cev v resnici ni tako neverjetna in magična. Sestavljajo jo elastična vlakna, ki ji omogočajo razširajanje in ožanje glede na pretok vode, ki jo spustite čez cev za zalivanje.

Cev za zalivanjeKupite jo lahko v več dimenzijah. Na razpolago je 7,5m, 15m, 22m in 30m različica. Na tržišču je poznana kot XXL hose. Dobite jo lahko tudi v različnih barvnih odtenkih od rumene, zelene, modre do oranžne. Izberite tisti odtenek cevi za zalivanje, ki bo vaš vrt kar najbolje poživel.

V čem pa se ta raztegljiva cev za zalivanje razlikuje od drugih? Dokazano je bolj trpežna in elastična. Med uporabo se ne zatika in ne preščipne. Lepo drsi med cvetličnimi lonci. Material je trpežen in obstojen, zato cev ne bo preperela. Ta cev za zalivanje vas ne bo poškropila ali umazala, razen če ne bosta sami tako hoteli. Ko jo boste uporabili, se bo sama s pomočjo vodnega curka raztegnila. Ko je ne boste več potrebovali in bo iz nje stekla voda, se bo zopet povrnila c prvotno obliko, ki jo boste z lahkoto prenašali naokrog in pospravili na mesto, kjer vam bo zavzela malo prostora. Z vami bo precej sezon.

Poleg cevi za zalivanje boste prejeli še šobo za zalivanje. Če si boste zaželeli daljšo cev, preprosto dokupite katero iz ponujenih dolžin. Med sabo jih lahko povežete in tako dobite resnično dolgo in uporabno cev za zalivanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja