Dom, Družina, In več, Nakupovanje, Nasveti, Tehnologija

Dobra izolacija je dobro življenje

Ko se dela, obnavlja hiša, stanovanje in prav tako, ko se enkrat v notranjosti nekaj prenavlja, je potem čez čas, če ne kar takoj potrebno tudi zunaj malo popraviti, narediti na novo, če je tudi na zunaj v slabem stanju. Če se določenih stvari zelo dolgo ne obnavlja so nato potrebne res celotne in dobre prenove, če pa je bilo čez leta tudi vmes kaj obnavljano je dela malo manj, ampak vseeno je potrebno dobro in kakovostno narediti, če hočemo nekaj časa imeti mir.

Image result for prezračevana fasada

Ustavimo se malo pri fasadi. Fasada je prav tako eden izmed res ključnih elementov, katere morajo biti dobro narejene, če ni fasada okej se lahko težave prikažejo tudi od znotraj kot je na primer kakšna vlaga in podobne reči, ker ni narejene neke dobre izolacije. Pri fasadi pa je ključnega pomena, da je prezačevana fasada, saj je bistvo teh, da je med izolacijo in tisto končno fasadno oblogo prezačevalni kanal, po katerem se nato lahko zrak izmenjuje in tako se nato fasada prezračuje.

Če se enkrat nekaj dela vsi hočemo, da se naredi dobro, kajne? Prav nobenemu ni v interesu, da bi se nekaj delalo in se naredilo naspol, plus vsega tega pa še da bi sedaj morali zapravljati za nekaj kar bi bilo slabo narejeno in potem čez kakšno leto spet dajati denar za nekaj kar se je že delalo, ampak slabo?!

Ta denar si vsak potem želi nameniti raje kam drugam kot pa da bi dvakrat, trikrat plačeval za eno stvar. In zato je fajn, da veste kaj hočete imeti in da najdete prav tako izvajalca, ki zna narediti dobro! In mogoče je bolj pametno, da se ne hiti in da ne vzamete enega izvajalca kar na pamet, pa ne veste če dobro dela. Raje počakajte, se prepričajte, da dela res dobro in tako ne boste nasankali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja