In več

Družina in podjetniški starši

Nakup d.o.o. ali raje kakšen s.p., mogoče kaj celo tretjega? Večna vprašanja kakšno podjetje imeti, ko si na začetku »kariere« bi lahko rekli. To so večna vprašanja nekaj časa, dokler se dokončno ne odločimo kaj bi imeli. Vedeti moramo kaj se nam bolj izplača, pri katerem od teh podjetij imamo več prednosti, kakšne so slabosti in tako naprej. Vedeti moramo do potankosti vse!

Recimo, odprli bi s.p., a na koncu bi pa videli, da pa to ni za nas, da niso dobri pogoji pri s.p-ju, da bi se nam bolj izplačalo imeti d.o.o.. In ravno zato pač moramo zelo dobro premisliti v katero smer iti. Bolje raje stokrat vprašati in se stokrat enainsito pozanimati, kot pa narediti neko nam nepraktično napako. Ali odpremo en mesec prej ali en mesec pozneje ni razlike, važno je samo to, da se dobro odločimo.

To je enako kot, ko izbiramo svoje boljše polovice, svoje partnerje. Velikokrat se sami pri sebi prej vprašamo, res hočem biti do konec življenja s to osebo, mi je res privlačen/-na, sem res zaljubljen/-na vanj oziroma vanjo. Tisoč in eno vprašanje preden se odločimo, da bomo zares skupaj. Sploh pa, ko se odločamo za poroko, tisto je šele ključna točka, prelomnica v našem življenju, tam se tudi miljonkrat vprašamo, če je to to in nato se šele poročimo, in enako je tudi glede podjetja. Vedno se sprašujemo tolikokrat da nas glava peče, ampak na koncu pa izberemo pravo stvar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja