Hrana in pijača

Jagode in čokolada?

Vir: 4scakerries.com
Vir: 4scakerries.com

Se bliža dan vajine obletnice odkar sta skupaj? Ali pa ima vaša draga oziroma dragi rojstni dan? In seveda je največji problem ta, da ste spet v dilemi in nikakor ne veste kaj bi podarili. Imam prav? Tudi meni se velikokrat to zgodi. Vedno podarjam neke bonboniere, kot znak da se pač spomniš na ta dan, ravno da se podari neka malenkost in ne da bi sedaj podarjala neke drage reči.

Vendar sedaj imam teh bonbonier že polno glavo in se mi zdi, da se venomer samo ponavljam in mojemu dragemu želim podariti nekaj drugačnega, vendar dokaj dolgo nisem vedela, kaj bi pa bilo to nekaj drugačnega. In sem prišla na idejo, da bi podarila čokoladno fontano. Čokoladna fontana bi bila tista pika na i, da bi bil večer bolj popoln. V mislih sem imela idejo, da bi pripravila nek romantičen večer. Kupila bi jagode in tole čokoladno fontano, in bi se sladkala, na vrsto pa bi prišla tudi kakšna masaža kot dodatno darilo njemu ali nekaj podobnega. Jaz mislim, da bi bilo to nekaj bolj izvirnega kot pa vsak mesec kupovati enako.

Še posebej lepo bi bilo, da gre par v razvajanje v dvoje, v toplice na primer, si najameta sobo, sta v džakuziju ter imata tole fontano z jagodami zraven ter svečke in je spet popoln večer. Možnosti da razveselimo najdražje je ogromno. Katero izbrati? To je vprašanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja