Dom, Družina, Hrana in pijača, Nakupovanje, Nerazvrščeno, Tehnologija

Kako do bleščeče čiste posode brez truda?

Poletje je tu in sezona piknikov tudi. Večina se tega obdobja veseli skozi vse leto, izjema so verjetno le tisti, ki piknike pripravljajo in jih po koncu druženja čaka gora umazane posode. Pa še ti doživijo trenutek nejevolje le, ko gostje odidejo in na mizah ostanejo samo prazni in umazani krožniki in kozarci. Kdor v svoji kuhinji nima pomivalnega stroja, si lahko verjetno z lahkoto zamisli, koliko dela in časa je potrebnega, da gre vsa uporabljena in umazana posoda spet čista in bleščeča na svoje mesto, kdor pa brez pomivalnega stroja enostavno ne more, teh težav na srečo ne pozna.

Zakaj bi se torej mučili z vsakodnevnim ročnim pomivanjem posode in trošenjem velikih količin vode, če pa lahko investirate v nakup pomivalnega stroja, ki vam bo investicijo v zelo kratkem času povrnil. Ob nakupu morate vedeti, da si vsi pomivalni stroji med seboj seveda niso enaki. Razlikujejo se po zunanji in notranji velikosti (številu pogrinjkov, ki jih pomije z enim pomivanjem), funkcionalnosti in seveda tudi po izgledu.

Glede na svoje želje in potrebe lahko v svojo kuhinjo postavite prostostoječi pomivalni stroj ali pa se odločite za vgradnega in ga vgradite pod pult, da se skladno ujema z dizajnom vaše kuhinje. Če želite najboljše za svoj denar, vam priporočamo nakup pomivalnega stroja Miele. V prvi vrsti vas bodo njihovi pomivalni stroji navdušili z edinstveno funkcijo Knock2open, ki omogoča avtomatsko odpiranje vrat s trkanjem, kar pomeni, da lahko pomivalni stroj popolno integrirate v kuhinjo brez ročajev. Tudi samo upravljanje stroja je izjemno preprosto in intuitivno – vse programe lahko namreč hitro izberete in jih zaženete s pritiskom na tipko. Tehnološke navdušence bo prepričala tudi dobra povezanost prek WiFiConn@ct – s to funkcijo lahko namreč prikličete status in upravljate ali naročate sredstva kar s telefonom ali tablico. Je lahko pomivanje posode sploh še bolj preprosto in zabavno?

Rezultat iskanja slik za miele pomivalni stroj

Če se vrnemo k izjemni funkcionalnosti pomivalnih strojev Miele, naj omenimo še njihovo izjemno varčnost. Mielejevi aparati združujejo najboljše rezultate pomivanja in sušenja z izjemno majhno porabo električne energije in vode. Pomivajo izključno s svežo vodo, v programu Avtomatski pa porabijo le od 6,5 litra vode, kar je bistveno manj kot eno polnjenje pomivalnega korita. Tudi posode lahko spravite v stroj bistveno več kot v korito – omenjeni pomivalni stroji imajo veliko notranjo kapaciteto za učinkovito pomivanje na dveh nivojih, kar pomeni, da lahko fleksibilno in varno namestite najrazličnejšo posodo – tudi velike kose pribora, ki ga priročno namestite v patentiran 3D predal za jedilni pribor, ki ga lahko prilagodite v višino, širino in globino.

Lahko se tudi otresete skrbi, da bi morali po koncu programa pomito posodo še vedno brisati – funkcija patentiranega sušenja AutoOpen ob koncu programa pomivanja namreč avtomatsko odpre vrata za režo, tako da lahko svež zrak priteka v stroj in popolnoma posuši celo posodo iz plastike.

Tako, prišli smo do konca pomivanja in članka, preostane vam le še izbira svojega novega kuhinjskega pomočnika. In brez skrbi – z Miele ne morete zgrešiti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja