Dom, Družina, In več, Nakupovanje, Nasveti, Zabava, Zdravje in lepota

Kako prepoznati svoje občutke?

Nežnost in biti ljubljen, to sta dve najbolj pomembni stvari v življenju. Če so ljudje do nas ljubeči, nežni, prijazni in podobno ter, da se čutimo ljubljene od ljudi kateri so nam najbolj pri srcu je to res ena največja sreča. Kdo bo srečen, če bo sam, samotar, noben se ne bo spomnil nanj, ga poklical, obiskal, se pogovarjal z njim? Takšni ljudje res niso srečni, srečni so ljudje kateri imajo vedno ob sebi nekoga za pogovor, sploh ko pridejo v življenju kakšni težki trenutki, to je res nekaj najpomembnejšega. Enako kot v življenju nasploh z vsemi ljudi, enako je tudi v spolnem življenju, bomo čutili tisto pravo ljubezen samo ob pravem partnerju. Pravega partnerja pa si moramo zaslužiti, ne pride kar tako iz neba bi rekli, kajne?

Rezultat iskanja slik za občutki

Se zgodijo ljubezni na prvi pogled, se zgodijo kakršnekoli drugačne ljubezni, ampak včasih ni nujno, da je ljubezen na prvi pogled tista prava, lahko pa da je, to moramo sam pri sebi čutiti, kajti naši občutki nikoli ne varajo! Se vam je že kdaj zgodilo, da ste bili nekje, bil je čisto običajen dan in nenadoma vas je stisnilo pri prsih kar iznenada a cel dan ste se super počutili?

Čez kakšno urco pa vas že nekdo pokliče, da se je nekaj slabega zgodilo. Ja! To so namreč občutki, in tako kot čutimo za vse ostale stvari, če je kaj narobe tako lahko čutimo za našega partnerja če nas je vreden in če je res tisti pravi.

Ko si v nekem razmerju je potem tudi zelo pomembna intima, kajti če tega ni, potem se je potrebno malce vprašati, če je vse ok, kajti za moje pojme je intima res pomemben del razmerja. Če pa vidimo, da naše razmerje malce peša pa je potrebno začiniti vso zadevo, kar pomeni, da vam priporočam, da greste malce pogooglati ali pa prav v trgovino katera se imenuje sex shop, si tam malce poiščite kakšne dobre igračke, pripomočke in si malce popestrite posteljne aktivnosti, saj vsake toliko časa pa je to res potrebno, sploh če vemo da dragega oz. drago resnično ljubite potem je čas, da nekaj ukrenete.

Povezana slika

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja