Dom, Hrana in pijača, Moda, Nakupovanje, Nasveti, Recepti, Zdravje in lepota

Kar si poželimo lahko dobimo!

Visoke cilje si postavljaj, sanjaj sanje za katere si misliš, da so neuresničljive in bodi pogumen! V današnjem svetu moreš izstopati, ne sme te biti strah stopiti v ospredje še takrat ne, ko si misliš, da nimaš pojma o pojmu. Velikokrat se ljudem v glavi porajajo misli kot so, da tega pa že ne morem doseči, tega si ne morem privoščiti, to pa to pa to ne gre. Vse se da če le hočete, le najti morate pravilno rešitev in ne takoj ko slišite za kaj se gre, ali pa kakšna je cena vreči puško v koruzo, nikakor ne delati tega. Včasih je pač enostavno potrebno le malce, za trenutek se ustaviti in bolje pomisliti kako bi lahko prišel do željenega nič druga, to je vse.

Če le hočemo in želimo doseči, da bi imeli nov avto, ali pa rabljen, samo pač nekaj novejšega od tega kar imate sedaj, lahko to dosežete, lahko se sigurno najde neka rešitev. Če želite hoditi v fitnes, tudi to se da. Če želite jemati kolagen, vendar je malce dražji od običajnih, tudi to se da. In potem pomislite, pa kako se da, če pa nimam denarja. prvo kot prvo, nikoli ne mislite, da nimate denarja, ker ga imate! Mogoče res nimate kot kakšna zvezda, ki ima milijone, vendar imate pa denar, že samo misel na to, je pozitivna, kot pa razmišljate v negativni smeri.

Kot drugo, če ste v zvezi se pogovorite s partnerjem kako bi to dosegli kar si želite. Če se pari med seboj pogovarjajo se lahko vse reši. Če pa ste samski pa verjemite, da tako dolgo boste tuhtali, da vam bo prišlo na misel nekaj vrhunskega, da vam pa to lahko uspe. Sama sem si včasih govorila, pa joj, morem si kupiti kolagen, pa omega 3, pa msm, pa ono pa tisto pa tretje in sem imela res pravi spisek, pa sem si mislila, pa kako si naj vse to kupim, če vse to potrebujem.

natashaspacekozmeticnaterapija Instagram posts - Gramho.com

In voila, mesec po mesec sem si kupovala pač ne vse naenkrat in potem sem imela vse. Ko pa imaš vse kar potrebuješ in ko ti nečesa zmanjka je super ker ti potem ne zmanjka vse naenkrat ampak ti enkrat eno zmanjka, potem drugo in sproti pač kupuješ. Določenih stvari pač ne moremo naenkrat, ampak malo po malo in lahko imamo vse. Za naše zdravje se pa bomo že potrudili, kajne, hihi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja