Dom, Družina, Zabava

Katero družabno igro bi se pa danes igrali?

Ko sem bila sama še majhna se spomnim, da smo z družino veliko se preigrali skupaj in preživeli skupaj v nedogled. In ravno zaradi tega smo danes tako povezani. Družabne igre so nas povezovale skupaj.

Družabne igre | Teden mladih 2013

Bili smo nori najbolj na Človek ne jezi se in te finte, pa domino ter štiri v vrsto, to smo najbolj igrali. Saj občasno smo tudi kaj druga se igrali, ampak ne pa tako pogosto kot te tri stvari. V teh igrah se najbolj ljudje povezujejo, igre imajo nek svoj pridih, ki ljudi združuje skupaj, pa četudi se ne marajo ravno, se ob igri popolnoma sprostijo in pozabijo na vse tegobe in kdo koga ne mara. Zdaj se več ne igramo toliko kot včasih, ker vseeno vsak ima svojo družino, svojo hišo, svojo službo in včasih prav ne najdeš časa za druženje.

Kocka magic | Družabne igre | EUROM-DENIS-TOYS d.o.o.

Vendar, ko pa se najde ta čas, takrat pa je enkratno. Mi odrasli si nalijemo kozarček vinčka, zraven imamo kaj za posladkat. Sama namreč zelo rada pečem in skoraj vsak vikend nekaj sladkega in dobrega naredim, da je vzdušje še boljše. In tudi svoje otroke bi rada navadila, da so povezani, da bodo takšni kot smo bili mi, takšni kot so nas naši starši učili. Naj bo domino ali activity, vseeno kaj, samo da je družabna igra in kot sem rekla, ljudje smo zaradi teh iger mnogo bolj družabni kar že ime samo pove. Družabnost je zelo pomembna!

Obvestila

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja