Moda

Kratke frizure, kratko krilo, kratke…

Celotna moda gre ponovno na “kratko”. Kratke frizure so spet zelo in, sploh pa sedaj, ko je poletje, sedaj je vroče in ljudem nasploh tako moškim kot ženskam mnogo bolj paše, da imajo kratke lase, ker jim tako ni vroče. Spet pa je tukaj tako, da nekaterim pašejo kratki lasje, drugim ljudem pa nikakor ne ustrezajo kratki lasje, ampak so lepši z dolgimi lasmi.

Pa še to, če gledamo iz spet drugega vidika, s kratkimi lasmi imamo mnogo manj dela kot pa z daljšimi, ker ni potrebno toliko pazljivost, kajti pri daljših laseh je bolje, da ne dajemo las v čop, ker tako ne uničujemo las, tudi, če jih zavijemo v figo, sploh poleti, ko nam je vroče je to ena izmed hitrih frizur in tudi tako se uničujejo lasje zaradi teh lasnih gumic. Zaradi tega je po eni strani super imeti kratke lase, ampak samo, če nam ustreza, če se počutimo tako udobno, samozavestno in sproščeno, če pa se ne počutimo dobro pa je najbolje, da so lasje takšne dolžine kot so, samo pač, potrebno je paziti na lase in jih negovati vsak dan in ne samo enkrat na mesec. In to negovanje ni težko, sploh, če želimo izgledati božansko! Frizure pa tudi pridejo mnogo lepše ven, izpadejo lepše, če so lasje že nasploh negovani in lepi, ne pa če so celi razcepljeni ter razcufani. Zato se le odločite kakšno pričesko želite zase in tako si jo tudi negujte, vsak dan!

Ne smemo pa pozabljati, da bo vaš outfit popolen, je potrebno kombinirati tudi s kakšnimi modnimi dodatki. Recimo ženske urce, zapestnice, verižice in uhančki so “must have” za TOP FASHION LOOK.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja