Zdravje in lepota

Lasni podaljški clip on

Lasni podaljški clip on so znani po tem, da jih odlikuje res dobra kvaliteta, trpežnost, čisto preprosto vstavljanje, enostavna nega in pa tudi to, da niso cenovno nek bav bav in so res za vsak žep.

Hair wefts vs Clip in Hair Extensions at Hollyren Blog

Sama sem jih hotela zelo dolgo imeti, par let sem si želela te podaljške, ker so moji lasje bolj redki in kratki, ker če mi preveč zrastejo se kar začnejo lomiti, so razcepljeni in nikakor ne morem priti na neko daljšo dolžino las zato sem si res par let jih izjemno želela in želja se mi je tudi končno izpolnila, ker sta mi ati in mami za rojstni dan kupila te podaljške, ker sem si tako dolgo želela. Sama pa si jih ravno nisem mogla kupiti, ker pa vseeno nisem imela dovolj denarja in tisto kar sem pač privarčevala sem včasih mogla uporabiti za kaj bolj življenjsko pomembnega kot pa to.


Ko sem jih dobila me je bilo prvo najbolj strah samo tega, da jih ne bom znala pravilno negovati, druga me niti malo ni bilo strah. Vendar ta moj strah je kar hitro tudi izpuhtel, ker sem videla da sploh ni tako težko in da sem se za popoln nesmisel tako bala. Sedaj sem res ponosna dolgolaska, ki se sama sebi zdim fenomenalna in sem si res všeč, posebej moji lasje. Dolgo sem si to želela, da sem skoraj že obupala nad mojimi sanjami, ampak vedet morate, da nikoli ne smete izgubiti svojih sanj pa čeprav se vam zdijo, da bo to nemogoče doseči, kot se je meni že proti koncu. Ampak tako dolgo sem sanjala o teh podaljških, da sem jih vendarle na koncu koncev tudi dobila!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja