Dom, Družina, Nakupovanje, Nerazvrščeno, Zdravje in lepota

Možnosti so odprte

Kakšne možnosti ima človek v življenju? To je zelo širok pojem, na katerega si lahko odgovori le vsak sam, kajti možnosti imamo toliko koliko si jih dopuščamo sami. Če si ne dopustimo, da v naše življenje vstopi nova stvar, nova možnost in jo zatremo smo si sami krivi. Ok, dobimo že možnosti na vsakem koraku, samo videti jo moramo in nato sprejeti, če je ne sprejmemo je pač ta možnost preprosto odšla. Naj povem en primer, kateri se je dogovdil v naši družini. Mojo teto pestijo neke težave in ponudila se ji je priložnost, da začne uživati nekaj naravnega, zdravega, ker ji je nekdo ponudil, da ji to zrihta in namreč konopljine kapljice.

Image result for possibilities

Sprva je takoj zavrnila, ker se ji je zdelo nesmisleno in nerealno, da bi kaj pomagalo. In seveda jo je po celem dnevu začelo malce mučiti in mantrati firbec ter je šla na splet brati razne forume o teh kapljicah in ugotovila (presenečena), da je to nekaj dobregain da ji res lahko pomaga. Pri njej se lepo vidi, da je dobila možnost, jo zavrnila, ampak je spustila svoj ego in prepričaje, da nekaj ni v redu in ok ter sprejela to možnost, dokler jo je še lahko in sedaj jemlje te konopljine kapljice!

Na tem primeru je lepo razvidno, da velikokrat se nam ponudijo možnosti, jih zavrnemo, AMPAK še vedno imamo možnost, da če nismo tega že sprva sprejeli, da sprejmemo takoj ko le lahko, dokler še ni prepozno. Za nič na tem svetu ni prepozno, samo verjeti moramo v določene reči, spustiti svoja negativna prepričanja in mišljenja in velikokrat se nam lahko to v življenju izplača, če še kdaj verjamemo tudi komu drugemu in ne samo sebi. Te kapljice sedaj jemlje že nekaj mesecev in sedaj je ženska vesela, da jih je sploh začela jemati in da se ni prepustila tej svoji trmi. Ljudje, verjamite vase in kdaj pa kdaj tudi drugim, ko vam hočejo pomagati! Možnosti dobite, sprejmite jih!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja