Dom, Nasveti

Naj vam pri sesanju nič ne uide

Žvrgolenje ptic ob jutranji kavi, brsteča drevesa na sprehodu in drhteči cvetovi v koritu nam že nekaj časa slikajo tople prizore pomladi. Po mirni zimi je sončni optimizem tega obdobja več kot dobrodošel. A tako kot se spomladi zgodi preporod v naravi, je sedaj čas, da tudi mi prinesemo nove energije v naša življenja in domove.

Spomladansko čiščenje je ponavadi eno tistih intenzivnih, navlak osvobodilnih opravil, kjer noben kotiček v stanovanju ni varen. Če ste taki kot večina ljudi, ste v okviru temeljitega čiščenja posebno pozorni na zahrbtne kose prahu in druge nadloge, ki se vztrajno nabirajo za raznimi kosi pohištva, v sedežni garnituri in pod posteljo. S Philipsovim sesalcem PowerProAqua lahko hitro posesate in pomijete nečistoče  v pozabo.

PowerProAqua: Sesalec, ki je kos na(d)logam v vašem domu

Si predstavljate, da lahko tla v svojem domu istočasno temeljito posesate, pomijete in posušite, ne da bi pri tem menjali sesalec? Kaj pa, da lahko potem z nekaj potegi hitro posesate drobtine in dlake s preproge ali kavča?

Novi brezžični sesalec PowerPro Aqua je zmogljiv pomočnik v vašem domu, saj vam omogoča kar tri načine čiščenja vsakdanje umazanije. Ima namreč vse lastnosti, ki si jih običajno lastijo mokro suhi sesalniki – izkaže se kot sesalec brez vrečke za čiščenje vseh vrst tal, ročni sesalec za površine, kot so kavči, stoli in koti ter kot sistem za pomivanje tal.

Pred PowerPro Aqua ni varna nobena nečistoča, saj lahko sami izberete, kdaj boste samo sesali in kdaj pomivali ter tako način čiščenja vedno prilagodite glede na površino. Za kote bo poskrbel snemljiv ročni sesalec, ki je odličen za sesanje težje dostopnih kotičkov ter različnih kosov pohištva.

Svoboda čiščenja

Sesalec PowerPro Aqua je zahvaljujoč svoji okretnosti in nizki teži izjemno enostaven za uporabo. Med sesanjem ne boste po nepotrebnem zabijali energije in časa za premikanje nerodnih kablov ─ sesalec namreč deluje popolnoma brezžično in zagotavlja do 40 minut brezskrbnega čiščenja. Tudi vrečke za prah ne bodo več težava, saj ima sesalec namesto vreč posodo za prah, ki jo preprosto izpraznete ter splaknete pod vodo brez dotikanja prahu.

Brez milosti nad prah

Če vam je pomembno, da doma dihate res čisti zrak, vam bo navdušila novica, da PowerPro Aqua zajame več kot 90 % alergenov, kot so cvetni prah, dlake hišnih ljubljenčkov in prašni delci. Priloženi nastavek TriActive Turbo pa zagotavlja učinkovito sesanje trdih tal in preprog. Motorizirana krtača in optimiran pretok zraka z eno potezo zajameta ves prah in vlakna.

Če si torej želite sesalec s funkcijami sesanja in pomivanja, ki se nesnage znebi v trenutku, je PowerPro Aqua pravi za vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja