Tehnologija

Nov prenosnik

Kupoval sem si nov računalnik, ker je stacionarni že malo zezal,… imam ga že 6 let in včasih še komaj dohaja vse programe, ki jih jaz rabim za fax. Včasih celo s težavo odpre Word! In tako sem se odločil, da je čas za nov prenosnik. Iščem nekaj zmogljivega in cenovno dostopnega. Odpravim se v BigBang.si in si ogledam nekaj prenosnikov. Dopade se mi Sony Vaio prenosnik, tako po specifikacijah kot designu in tudi brandu – seveda Sony pomeni da mora biti dober, kvaliteten. Ampak cena, huh tole pa je primerljivo Applovim. No skoraj, malce so cenejši.

How to factory reset a laptop with a recovery partition - PC Advisor

Potem pa mi prijatelj pove, da lahko dobim obnovljen prenosnik mnogo ceneje! Sprva nisem vedel kaj to pomeni obnovljen, sem mislil da mi ponuja rabljenega ampak ne! To so bodisi prenosniki, ki so bili kot razstavni eksponat v trgovinah in jih nato v tovarni obnovijo, zamenjajo ohišje in par drugih stvari, drugaše pa je kot nov. In res sem se odločil, da bom poskusil s obnovljenim.

Tako sem malo pogooglal in našel kar nekaj trgovin, ki jih prodajajo. Altstore.si, so-doo.com, notesniki.si,… a najbolj se mi dopade AltStore.si. Sem jih kontaktiral in so mi pomagali ter podali super ponudbo za Sony Vaio serije S, katerega sem si želel! Le še 3 dni počakam, da pride do mene in že bom tipkal na novem prenosniku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja