Dom, Družina, Nakupovanje, Nasveti

Razvajajmo jih do prave mere! Vas zanima kako?

Otroci in njihove vragolije. Počnejo stvari, ki nam starejšim nikakor niso všeč, ampak po drugi strani pa ne moremo brez njih, ker nam pomenijo ves svet. Hočemo jih razvajati in jim nuditi prav vse, ni res? Prav obožujemo te majhne nagajivčke. Bog ne daj, da jim omenimo dve besedi »otroška trgovina«, potem pa naredijo res vse samo, da bi jim kaj kupili. Tako je pri nas doma. Z možem sva po spletu gledala nekaj na otroški trgovini, da bi jim kupila en trampolin. In mala dva sta skakala sem ter tja in videla, da gledava trampoline zato sta brž prihitela k nama.

Vsa z navdušenjem kaj se dogaja, če bomo to kupili in tako naprej. Potem pa sva se z možem malce hecala in jima rekla ne samo gledava malo, da ne bomo nič kupili, ker nista pridna in ker nič ne ubogata in podobno. Ko bi vi slišali naša dva. Takoj sta se začela prilizovati, češ da bosta od sedaj naprej pridna, da bosta pomagala še čistiti hišo in vse bosta naredila kar jima bova rekla, samo da dobita ta trampolin.

Rezultat iskanja slik za happy kids

Nato sva se spogledala z možem in rekla: »no bova še videla«. Nato je minil en teden in cel teden sta bila tako pridna, vse sta naredila, včasih celo brez, da bi jima karkoli rekla. Zato sva se vendarle odločila, da jima bova uresničila njune sanje. In od takrat, ko sta to dobila sta res pridna, zato včasih se le izplača, da naše malčke kdaj razveselimo s katerimi otroškimi rečmi, pa naj bo to trampolin ali pa nekaj čisto majhnega, kakšna igrača ali kaj podobnega. Malo jih je treba razvajati, kajne?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja