Hrana in pijača, Recepti

Smoothie?

Jaz osebno se zelo rada prehranjujem zdravo. Največ jem sadja in zelenjave. Kot prvo zato, ker je to zdravo, kot drugo, da dobim vase vse vitamine, ki jih telo potrebuje, kot drugo, pa da ne bom na morju ali kopališču izgledala predebelo, da držim svojo vitko linijo. Seveda jem tudi meso in vse v glavnem jem, vendar pač gledam na to v kolikšnih količinah pojem kaj, in pa seveda kar se da veliko tekočine, če se le da se izogibam sladkim pijačam.

Tile smoothiji pa se že po večini najbolj vidi, da kupujejo ljudje, ki radi živijo zdravo, ki pojedo ogromno sadja in zelenjave. Kdo želi živeti zdravo in popolno življenje? Jaz absolutno rečem na ta odgovor DA!

Moj je najljubši bananin napitek. Da naredimo bananin napitek potrebujemo le banano, en dl mleka, pol žlice medu, ter žlica ledu. Poleg tega, da so banane dobre, imajo tudi bogat vir vitaminov A, B1, B2, B6, C in vitamina D hkrati pa vsebujejo zelo malo maščob.

Rainbow-Smoothie-10Sedaj bo počasi prišlo morje, topli dnevi, in posebej dekleta, ženske želimo izgledati v kopalkah in kratkih hlačah, majicah popolno, brez neke odvečne maščobe, celulita in podobno. Zato je že prej potrebno začeti z dobro telesno vadbo, vsak dan vsaj eno uro aktivne telesne vadbe, ter ob jutrih in večerih namesto kruha, ki kar redi popijete dober smoothijev napitek po vaših željah in boste do poletja prav fit.

S Smoothie makerjem je to možno. Smoothie maker je aparat, ki nam omogoča pripravo raznovrstnih napitkov in to samo v nekaj sekundah. Zmiksa že v nekaj sekundah, edino kar mogoče kakšno minuto dlje traja je to, da sadje oziroma zelenjavo narežemo ali tudi olupimo, odvisno od naših želja. V ta aparat lahko damo kar želimo, sadje in zelenjavo, vseeno kakšno mešanico vsega damo v aparat to je vse odvisno od posameznikovih želja, ter mleko, vodo, jogurt, kar res vsak sam želi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja