Dom, In več, Nasveti, Nerazvrščeno, Tehnologija, Zabava

Splet je zakon !

Ali včasih kakšne besede ne poznate? Če ne, nič se ne vstrašite, saj so za to posebni prevajalniki, ki vam lahko to težavo nemudoma uredijo in sploh si ne rabite vaših možgančkov razbijati, saj veste, da tehnologija je danes tako napredovala, da je to nekaj neverjetnega, vse se da urediti preko spleta, samo znati moremo to najti in urediti.

Zakaj bi se mučili, če pa nam je danes vse olajšano. Včasih je bilo težje, ko nisi imel nič od nič, samo svoj um si moral uporabljati, da si kam prišel, danes pa je vse modernizirano. Res pa je po drugi strani, da to ni fajn, saj si zaradi tega naših možganov ne treniramo več kot včasih in zaradi tega mnogo bolj „spijo“.

 

Spet tretja razlaga pa je da je spet fajn modernizacija, saj recimo če hočemo prevesti neko tujko v naš jezik ne rabimo iskati po slovarjih in ne iščemo več vsega po deset minut, ko lahko vse naredimo v slabi minuti. Torej so prednosti in prav tako slabosti, vse pa je odvisno od nas, kaj bomo pač mi začeli oziroma bomo uporabljali. Če je že sedaj toliko novih stvari, o katerih bi lahko pred 50. leti samo sanjali, kako bo šele čez naslednjih 50., ali 100. let? Takrat se pa bodo verjetno res vozili že po zraku z nekimi vesoljskimi ladjami kot to gledamo po televiziji po filmih, ko je toliko znanstvene fantastike, da se ti že bliska. Hja, nikoli se ne ve kaj bo čez leta naprej, kajne?

Najbolje je, da se prepustimo toku življenja ter da uživamo vsak dan kot da je zadnji in se ne oziramo, kaj je bolje in kaj ni bolje, samo da smo živi, imamo ob sebi ljudi, ki jih imamo radi ter živali seveda!!! Seveda nam tudi določeni ljudje lahko grenijo življenje, ampak potrebno jih je odmisliti, saj določeni res niso vredni da bi zaradi njih uničevali svoje življenje, saj stres in jeza nas najbolj uničujeta!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja