Zabava

Sufraj. Pa ne samo po internetu!

Vas zanima šola surfanja? V Sloveniji vemo, da tale šport ni ravno najbolj popularen in razširjen. Na žalost pa tudi pri nas ni takih valov, da bi lahko normalno surfali, vendar poznam veliko ljudi, ki bi radi to počeli, vendar se to pri nas žal ne da izvajati na našem morju.

Other activities: surf, skydive, sail, island tours | Honolulu ...

Tisti kateri res z vsem srcem hočejo surfati pa na našem morju ne morejo, nikar biti žalostni, ker lahko pa greste v kakšno drugo državo surftati, če se že pri nas ne da, in se lahko naučite to kar ste si zmeraj želeli ali pa je sedaj naenkrat postala to vaša muha. Če verjamete ali ne nas surfanje oz »jezdenje valov« lahko zasvoji, tako kot marsikatera druga stvar, od vsega kar nas neizmerno zanima lahko postanemo zasvojeni. Vsak šport je zase poseben.

Nekdo ima rad vožnjo z avti, drug ima rad tek, spet nekdo drug pač surfanje. Toliko različnih ljudi in logično, da tudi toliko različnih želja in ciljev. Jaz osebno pozivam tiste, ki želijo si uresničiti ta cilj, naj jih ne bo strah in naj delajo to kar sami želijo, ne to kar drugi želijo, pa čeprav nekateri govorijo, kako je to brezveze. Nima veze, če je to čuden šport za nekatere, ampak če vam je všeč, počnite to! Življenje je eno samo, zato počnite to kar Vas veseli!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja