Dom, In več, Nakupovanje, Nasveti, Tehnologija, Zabava, Zdravje in lepota

Težave v odnosu?

Ali je v vašem partnerskem odnosu nezanimivo? Hočete, da bi se začelo nekaj dogajati, da ko vidite svojo boljšo polovico, da v trebuhu čutite metuljčke? Potem pa bo dragi moji potrebno nekaj narediti v tem primeru, ker če že čutite sami pri sebi, da vam nekaj manjka potem je začel zvoniti alarm, ki vam pravi, da nekaj ni v redu in takšen občutek nikakor ni v redu. Če pa se vam zdi, da bo že minilo, okej mogoče res bo, ampak takšne stvari se vedno znova vračajo in če jih enkrat za vselej ne ugasnemo in utišamo se bodo vedno znova vračale nazaj k nam, takšnih misli pa verjetno nočemo, kajne?

Image result for sex shop

Če je pri vas težava glede spolnosti, se umirite za trenutek, pomislite kaj si želite, da bi vam bilo vse skupaj bolj pestro, pojdite na Sex Shop spletno stran in mogoče pa dobite kakšno idejo kaj kupiti in kako narediti, uprizoriti določeno »igro«. Mogoče si omislite kakšen vibrator, če ga še nimate? Ker če pa na tej spletni strani ne dobite kakšne dobre ideje ali pa dve, če ne več, potem pa je tukaj že resna težava. Če pa je vaša težava v tem, da do partnerja ne čutite več kar ste, to pa morate sami pri sebi razčistiti, ker tukaj pa vam nobena spletna trgovina ne more pomagati niti oseba, kajti svoja čustva obvladujete le vi in noben drug. Noben vas ne more prisiliti, da nekoga ljubite, vaše srce ni ena igrača, ki jo lahko kupiš v trgovini in jo postaviš doma tam kjer ti paše. Te reči je treba sproti reševati in bolj ko nekaj vlečete bolj ne veste več kaj hočete in če še to kar imate sedaj hočete ali ne, in v glavnem, prava zmešnjava nastane, če se to vleče v nedogled.

Image result for vibrator

Sami pri sebi si recite, da se boste vzeli v red, da si boste vzeli en teden in da boste prišli stvari do dna kaj res hočete. Če ste srečni s tem kar imate se boste sami pri sebi tudi bolje počutili in lažje živeli, lažje vsak dan znova zadihali. Če pa boste živeli v nekem oblaku in ne boste srečni, kakšno življenje je potem to? Slabo, kajne? Torej, vzemite se v red in sami pri sebi razmislite kaj hočete. Ko boste vedeli kaj hočete boste tudi bolj srečni, kjerkoli pač boste, samo vedeti morate kaj je smisel vašega obstoja in kaj hočete.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja