Nakupovanje, Tehnologija

TV PRODAJA ELEKTRONSKIH NAPRAV

as-seen-on-tv1
TV prodaja

Danes prodajalci uporabljajo številne metode, s katerimi nas skušajo prepričati k nakupu izdelka ali storitve. Največkrat na dom prejmemo reklamne kataloge, vse več pa zasledimo oglasov, ko brskamo po spletu. TV prodaja kot Popularno.si je eden od načinov trženja izdelkov. Kot že pove ime, se reklamiranje izdelka dogaja kar preko televizije. TV prodaja skuša gledalca prepričati z zvokom in sliko. Ponavadi oseba tudi demonstrira uporabo izdelka, zato se na lastne oči lahko prepričamo, kako funkcionalen je.

Tako nas v nasprotju z reklamnimi letaki lažje prepričajo k nakupu izdelka. Prednost je tudi v tem, da nam ni zato potrebno oditi v nakupovalni center in vzpostaviti stik s prodajalcem, ker se prodajalec pojavi kar pri nas doma, na televiziji. Velikokrat zasledimo TV oglase, ki prodajajo elektronske naprave.

Največkrat so to gospodinjski aparati, TV sprejemniki ter naprave za odganjanje mrčesa in osveževanje vonja v stanovanju. Še posebej pri gospodinjskih aparatih se lahko prepričamo, da dobro opravijo svojo nalogo, saj prodajalec demonstrira njegovo delovanje. Ko nas prepričajo, da je ta izdelek dober in da ga potrebujemo, opravimo nakup s klicem na telefonsko številko. Naročeni izdelek nam dostavijo na dom preko dostavne službe ter tako privarčujemo tudi pri gorivu. Prodaja preko televizije nam lahko prihrani kar nekaj dragocenega časa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja