Dom, Družina, In več, Moda, Nakupovanje, Tehnologija, Zdravje in lepota

USTVARITE SI SVOJ DEPILACIJSKI SALON KAR DOMA!

Mnoge ženske menijo, da doma preprosto ne morejo same doseči enakih rezultatov kakor v salonu, vendar je resnica popolnoma drugačna. Depilacija je danes že na tako visoki ravni, da lahko doma popolnoma brez težav dosežete enak učinek, kakor bi ga kozmetičarka. Vse, kar potrebujete, je nekaj dobre volje in dober depilator, ki ne bo poškodoval vaše kože. Vendar, kako izbrati pravega, ko pa je trg praktično zasut s pisano ponudbo aparatov za odstranjevanje dlačic?

ŽENSKI DEPILATORJI IZ LINIJE SATINELLE
Philips ponuja široko izbiro izdelkov za odstranjevanje dlačic za ženske: od serije Lumea, ki jo odlikuje IPL tehnologija za trajno odstranjevanje dlak, do različnih izdelkov za prirezovanje, britje in depiliranje dlak. Za vas smo preučili dva depilatorja za mokro in suho uporabo iz Philipsove nove linije Satinelle: Satinelle Prestige in Satinelle Advanced.

VARNA UPORABA TUDI POD TUŠEM
Uporaba depilatorja pod prho je lahko težavna, saj pod tekočo vodo, kombinirano z milom, stvari rade zdrsnejo iz oprijema. Z depilatorji iz linije Satinelle se vam to bo to zelo težko zgodilo, saj so zasnovani s posebnim ergonomskim ročajem v obliki črke S, ki vam bo omogočil dober oprijem tudi v spolzkem okolju. Zaradi svoje prilagojenosti uporabi v mokrem okolju oba depilatorja seveda lahko uporabljate brezžično, kar pride prav tudi izven kabine za prhanje. Litij-ionska baterija se hitro polni – v 1,5 ure sta oba depilatorja popolnoma napolnjena in pripravljena za do kar 40 minut uporabe.

Oba depilatorja, Satinelle Prestige in Satinelle Advanced, se odlikujeta z izjemno široko, kar 30 mm široko depilacijsko glavo, in keramičnimi diski, kar jima omogoča izjemno natančno depilacijo in zajetje tudi najmanjših in najbolj vztrajnih trdovratnih dlačic tako med mokrim kakor tudi suhim odstranjevanjem dlak.

ZA POPOLNO RAZVAJANJE
Če negi svojega telesa posvečate posebno pozornost, vaša koža pa je še posebej občutljiva, so ženski depilatorji iz serije Satinelle Prestige odlična izbira, saj vam bodo s svojimi številnimi dodatki omogočali popolno udobje med depilacijo, prilagojeno vašim osebnim potrebam in željam. V kompletu z depilatorjem boste namreč dobile tudi:
+ ščetko za piling telesa;
+ nastavek za masažo telesa;
+ napenjalnik kože;
+ prirezovalni glavnik;
+ pokrovček za obraz;
+ masažni pokrovček;
+ pokrovček za občutljive predele;
+ brivno glavo.

Nasvet: za optimalne rezultate uporabite ščetko za piling telesa vsaj 24 ur pred samo depilacijo; odstranila bo vaše odmrle kožne celice in spodbudila regeneracijo površine kože, poleg tega pa bo tudi preprečila morebitno vraščanje dlačic po depilaciji. Za popoln užitek uporabite tudi nastavek za masažo telesa, ki bo sprostil vaše mišice in stimuliral vaš krvni obtok; uporabite ga lahko kjerkoli na telesu, kjer čutite napetost, na vratu, ramenih ali nogah.
Satinelle Advanced po drugi strani nima vseh dodatnih pripomočkov, ki delajo depilacijo prijetno, vendar ga po drugi strani odlikuje večji minimalizem, ki vam omogoča večjo svobodo premikanja. Depilator Satinelle Advanced lahko brez težav vzamete s seboj na počitnice ali službeno potovanje, saj ga boste zaradi njegove lahkosti in majhnosti z lahkoto spravili v torbico. Zaradi njegove zmogljive baterije in opcije brezžične uporabe ga boste lahko uporabili kadarkoli in kjerkoli boste potrebovali hitro depilacijo za popoln in urejen videz gladkih nog.
Tako Satinelle Prestige kakor Satinelle Advanced se ponašata s kar dvema nastavitvama, ki vam omogočata osebno nastavitev depilacije, in pa lučko Opti-light, ki vam bo omogočila večjo vidljivost pod prho.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja