Dom, Družina, In več, Nakupovanje, Nerazvrščeno, Tehnologija, Zabava

Vibratorji

Ženske, se vam je že kdaj zgodilo, da bi vam moški kupili kaj erotičnega, nekaj kar vam paše in imate vi od tega užitek? Recimo kakšni vibratorji ali nekaj v tej smeri? No priznam, da se še meni to ni zgodilo, se pa je moji prijateljici, da je od svojega partnerja za rojstni dan prejela vibrator.

Je rekla, da sta enkrat gledala televizijo, in so bili ravno prizori, kjer se je ženska zadovoljevala z vibratorjem, njenim tako rekoč najboljšim prijateljem bi lahko rekli in se je le hecala ter v hecu partnerju omenila, da bi imela vibrator. Resnično si ga ni želela je rekla (no ali pa si ga potihem je želela, samo ni upala priznati), in njen fant je tako na hece in ji je to res kupil.

Ko je videla njegovo darilo je kar cepala od smeha, kajti saj veste kako so moški, njih  ne sme zamenjati noben drug ali karkoli drugega, samo oni morejo obstajati, saj veste, ta njihov ego. In vse njene prijateljice, ko smo slišale, kaj je dobila smo bile res presenečene. Ko sem to povedala svojemu partnerju mi je samo rekel, da imam jaz njega dovolj in da ne rabim teh drugih pripomočkov.

Ampak po drugi strani pa ko razmišljam je fajn, da imaš nekaj takšnega doma, vseeno je to bolje uporabljati kot pa varati ne! kaj če partnerja ni doma in se ti malo »zalušta« po domače rečeno in pač se malce zadovoljiš, v tem ne vidim nič slabega, ampak tako pač so ti moški in njihovi egoti! Dobro, ne vsi moški, nekateri, med temi je tudi moj partner, haha. Ampak saj si bo enkrat že premislil pa bo mogoče tudi on meni kaj kupil, če si ne boom prej sama. V življenju je potrebno vsak trenutek uživati! In to na polno, naj naj nekatere omejitve ne zaustavijo in spolni užitki so eni izmed teh uživancij. Naredite si vsak dan poseben!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja