Družina, In več

Viking: potovanja in izleti

V najlepše in najživahnejše dele Evrope in sveta vas bo popeljala turistična agencija Viking. Znana je po dobrih programih in ugodnih cenah. V prijetni družbi boste med prvomajskimi prazniki potovali v Egipt, na Tajsko, v Amsterdam, Pariz, Rim, Neapelj, na Sicilijo, v Španijo, Prago, na Korziko, Sardinijo in v Peru.

vikings_tv_review_a_l.jpg

Egipt. Država Faraonov. Mistične piramide sredi puščave in veličastni templji ob Nilu. Uživanje na križarjenju po Nilu z razkošno ladjo ali jadranje s preprosto jadrnico, feluko. Za konec kopanje v kristalnem morju in ogled pisanih koralnih grebenov. Po želji je mogoče program podaljšati na avanturi po Sinaju in oazah Sahare.

Tajska. Na dvo- ali tritedenskem potovanju čaka potnike kopica doživetij: jahanje na slonih po tropskem gozdu, obisk plemena dolgovratk, vožnja z bambusovimi splavi, obisk templjev in seznanjanje z življenjem budističnih menihov, pokušanje tajske kuhinje in na koncu za utrujene noge topel pesek na rajskih plažah v senci palm. Potovanje na Tajsko pomeni spoznati državo in njene ljudi ter se jim približati. Pravijo, da je Tajska dežela nasmeha; zakaj se ne bi sami prepričali o tem?

"Tailand Mənim İdeal Dünyam”/>

Sredozemlje. Med prvomajskimi prazniki bo tam že prijetno toplo. Vikingovi potniki bodo lahko posedeli med cvetjem na španskih stopnicah v Rimu, popili kavo na živahnih ulicah Pariza ter spoznali Sicilijo, Španijo, Korziko in Sardinijo v polnem zelenju in cvetju tik pred prihodom dolgega vročega poletja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja