Dom

Zamenjava greznice ni tako naporna

Zamenjava greznice na kar nekaj let in let je potrebna! Vse se enkrat čez leta obrabi, doživi svojo »življenjsko dobo« in ne deluje več tako kot je na začetku, zato pa je tudi potrebna zamenjava in tak primer je tudi greznica. Misli se, da bi to moralo držati vse življenje ampak ni tako, nič ni večno. Kaj vam mogoče kuhinjski aparati delajo preko sto let?

Buying Guide - Toilet Shopping Tips - National Geographic's Green ...

Delajo tisti aparati, ko jih je imela vaša prababica, ali pa oblačila izpred osemdesetih let so še vedno enako lepa in sijoča kot so to bila takrat? Ne, nič ni večno, tako pa je tudi z nekimi večjimi tehnološkimi rečmi! Čas gre naprej in s časom tudi prihaja vedno bolj novejša tehnologija in ta novejša tehnologija prinaša s seboj tudi to, da lahko veliko več privarčujemo.

Kot primer podano, včasih so bili računalniki prave škatle in so lahko recimo porabile veliko več elektrike kot sedaj, ko so računalniki že tako kot tablice tanki, da jih nosimo v torbici in niti ne potrebujejo več toliko energije. Vse gre naprej in naprej. Še malo pa bodo izumili nekaj kar več energije sploh ne bo potrebovalo.

Greznica zbiralna 3000L - Oglasi.si

Že ko gledamo računalniško tehnologijo kakšna je bila pred dvajsetimi leti, prave škatle so bile, delale počasi, danes pa poglejte kako je, vse minimalizirano, tanko in hitro delujoče. Kako bo šele čez naslednjih trideset let?! Tehnologija gre naprej vidite!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja